Öppna träningar

Öppna träningar

Kategori : Info , Träningar

Vi har öppna träningar onsdagar varje vecka. Det finns alltid en ledare som har ansvaret för att ta emot nya medlemmar och se till så att träningen flyter på. Ledaren har oftast förberett träningen men det går givetvis att träna på det man själv vill lägga fokus på.

Ledaren kan man givetvis fråga om råd i träningen, men personen är inte alltid utbildad instruktör i grenarna utan tanken är att man tränar efter den nivå man är på efter egen förmåga men givetvis att alla försöker hjälpa varandra med tips och råd i träningen.

Är du nyfiken på att komma och titta hur klubben ser ut och träffa våra medlemmar? Varmt välkommen att komma på en öppen träning! Det är toppenbra att innan skriva i Facebookgruppen (”Gävle Hundungdom”) så att vi kan ta emot dig på bästa sätt, (det är även bra att titta där så att träningen inte blivit inställd eller liknande) annars är det bara att dyka upp och säga Hej!


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.