Dags att skicka in 2017 års tävlingsresultat!

Dags att skicka in 2017 års tävlingsresultat!

Kategori : Arkiv

Vi har en tradition att på årsmötet dela ut några utmärkelser till personer i klubben som utmärkt sig extra under föregående år (alltså år 2017). Två återkommande priser är Årets agilityhund och Årets allroundhund. Dessa priser syftar till att motivera klubbens medlemmar att vara aktiva, tävla för klubben och att våga sig på nya grenar. Nu är det återigen dags att ansöka om dessa åtråvärda utmärkelser! Hur du gör kan du läsa här. Om du känner dig osäker på hur du räknar ihop poängen är det bara att mejla nygren.rebecca@gmail.com så hjälper vi till!

Sista ansökningsdag är 17 januari.

Mer information om själva årsmötet kommer. 


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.