Arbetsdag 26/5

Arbetsdag 26/5

Kategori : Info , Nyheter

Nu är våren äntligen här; hindren är utflyttade och inomhuslokalen får vila till i höst! Vi på klubben vill givetvis att planen och stugan ska vara så fina som möjligt och bjuder därför in er till en arbetsdag vid Klubbstugan. Förutom att delta i arbetet med att sköta om planen och stugan är det även ett bra tillfälle för nya som gamla medlemmar att träffas för en trevlig dag tillsammans.

  • Det kommer bjudas på fika till alla som kommer och vi håller tummarna för en solig, fin dag!
  • Datum: söndag 26 maj
  • Tid: 11.00
  • Plats: Klubbstugan vid Skogmur

Ingen anmälan krävs; det är bara att dyka upp!

 


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.