Fortsättningskurs

Fortsättningskurs

Område :

Kategori : Arkiv

Dagar: måndagar kl. 18.00-19.30

Kursstart: 2 september

8 tillfällen (1 teoripass och 7 praktiska pass)

Instruktör: Julia Nässelqvist- Wikström- har tävlat agility sedan 2013.

Max 6 deltagare.

Anmälan: agility.gavlehu@hotmail.com

Kursen kommer att fokusera på att förare och hund ska fortsätta utvecklas inom agilityn och förhoppningsvis börja leta sig ut på agilitytävlingar. Det gemensamma målet för kursen är att i stort sett kunna alla hinder, olika byten, ha ett bra samarbete mellan förare och hund samt känna sig säker att så småningom börja tävla själv. Vi kommer även att fokusera på era önskemål och mål under kursens gång.


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.