Nybörjarkurs (torsdagar) FULL

Nybörjarkurs (torsdagar) FULL

Område :

Kategori : Arkiv

Dagar: torsdagar kl. 18.30-20.00

Kursstart: 5 september

8 tillfällen (1 teoripass och 7 praktiska pass)

Instruktör: Elin Brodin- är utbildad agilityinstruktör (a1 och a2) och har tävlat sedan 2006.

Max 6 deltagare.

Anmälan: agility.gavlehu@hotmail.com

Kursen fokuserar på hinderinlärning och grunder för fortsatt träning efter kursens slut samt kunna utföra lättare kombinationer. Vi fokuserar på era individuella önskemål och mål. Det gemensamma målet för kursen är att ni fått mersmak för agility, kan till stora delar de flesta hinder med en plan för hur den fortsatta träningen ska se ut.


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.