Städdag på klubben

Städdag på klubben

Kategori : Info , Nyheter

Snart är det dags för nystartade kurser och KM. Inför aktiviteterna tänkte vi ordna en städdag den 7 september för att göra fint och förbereda för en härlig höst, vi samlas då vid klubbstugan klockan 10. För att dagen ska bli så effektiv som möjligt ser vi gärna att ni som kan kommer och hjälper till samt har en trevlig dag! Det vi kommer göra är att städa stugan, klippa gräs och se över staketet.

Välkomna!


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.