Freestyle grundkurs FULL

Freestyle grundkurs FULL

Område :

Kategori : Arkiv

Dagar: torsdagar kl. 18.30-20.00

Kursstart: 14 november

6 tillfällen

Instruktör: Elin Brodin

Max 6 deltagare

Anmälan: gavlehundungdom@gmail.com

Under denna kurs kommer vi gå in på freestylens grunder, tricksinlärning, musiktolkning och hur man bygger upp ett klass 1 program. Freestyle är en hundsport där man fokuserar mycket på samarbetet mellan ekipaget för att förmedla en historia eller bjuda på en show. Det går att likna med ett lydnadsprogram man själv planerar och utför till musik. Vid kursens slut är målet att vi kommit en bit med att kedja ihop rörelser och trix till ett program samt kunskap om hur ni ska kunna arbeta vidare.

Kursen kommer att hålla till i vår inomhuslokal!

Genom att anmäla dig till våra kurser godkänner du att Gävle hundungdom sparar och lagrar dina personuppgifter enligt GDPR http://www.gavlehundungdom.se/om-oss/dataskyddsforeningen-gdpr/


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.