Rallylydnad nybörjare

Rallylydnad nybörjare

Område :

Kategori : Kurser , Nyheter

Dagar: måndagar kl. 18.00-20.00

Kursstart: 3 februari

8 tillfällen

Instruktörer: Märtha Hammarlund & Emma Eriksson

Max 6 deltagare.

Anmälan: gavlehundungdom@gmail.com

Under kursen kommer du få lära dig alla nybörjarmoment och skapa en bättre kontakt med din hund. Vi går igenom grunderna i rallylydnad och målet med kursen är att du och din hund ska ha de redskap och den kunskap som krävs för att komma ut och tävla i nybörjarklassen.


Leave a Reply

Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.