Tävlingar

Agilitytävling 10-11 september  

10-11 september samarrangerar vi en officiell agilitytävling tillsammans med Gävle BK.

För att genomföra detta är vi i stort behov av att våra medlemmar hjälper till och ställer upp med att vara funktionärer på tävlingsdagarna. Har du möjlighet att hjälpa till med något? Och/eller har du kanske något syskon, vän eller förälder som kan tänka sig att ställa upp? Kontakta *** så hör vi av oss! Du behöver inte ha någon tidigare kunskap om agility eller funktionärssysslorna utan kommer få en genomgång så att du känner dig trygg med vad du ska göra.

 

ÅRETS EKIPAGE

Se i PDF: Årets ekipage poängberäkning2016

Även i år utser vi årets agilityekipage och årets allroundekipage Vinnarna kommer att avslöjas och tilldelas pokal på årsmötet i februari.

Man är med och tävlar om att bli årets ekipage genom att i:

  • Årets allroundekipage: Maila er poäng i respektive gren samt totala poäng till nygren.rebecca@gmail.com Beräkna er poäng enligt poängberäkningssystemet nedan. Ett resultat från varje gren räknas och man måste ha resultat från minst två av grenarna, men desto fler desto större är chansen till en bra placering. Här är det inte topprestationer i fokus utan det är det ekipage som är mest allroundmeriterad som ska premieras. Vid ev. lika poäng vid årets slut, ska hund med resultat från flest discipliner placeras före hund med färre discipliner.

Regler för båda utmärkelserna: Endast tävlingar då du tävla för Gävle Hundungdom räknas. Alla resultat måste vara från officiella tävlingar 2016.

I år har vi precis som förra året även fler utmärkelser att dela ut! Dessa är dock hemliga… 😉