Info

Städdag på klubben

Kategori : Info , Nyheter

Snart är det dags för nystartade kurser och KM. Inför aktiviteterna tänkte vi ordna en städdag den 7 september för att göra fint och förbereda för en härlig höst, vi samlas då vid klubbstugan klockan 10. För att dagen ska bli så effektiv som möjligt ser vi gärna att ni som kan kommer och hjälper till samt har en trevlig dag! Det vi kommer göra är att städa stugan, klippa gräs och se över staketet.

Välkomna!


Ta en titt i kalendern!

Kategori : Info , Nyheter

Glöm inte att då och då kika in i vår kalender här på hemsidan. I den står det både när det är öppna träningar och du är varmt välkommen att åka och träna, samt när lokalen är bokad för annat (tillexempel externa verksamheter eller kurser) som gör att det inte går att träna i lokalen just den tiden.

Kalendern kan ni också slå en titt i då och då för att se vad för andra spännande aktiviteter som händer på Gävle Hundungdom! Dock är det bra att ta för vana att använda Facebook som källa i slutändan, då kalendern inte alltid är helt uppdaterad med om något ställs in eller byter datum.

Kalendern hittar ni här.


Anmälan:

Anmälan till agilitykurser: agility.gavlehu@hotmail.com

Anmälan till övriga kurser samt frågor: gavlehundungdom@gmail.com

 

Vid anmälan till våra kurser ska följande anges:

  • Vilken kurs/kurser du vill anmäla dig till.
  • Ditt namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-post.
  • Hundens ras, tilltalsnamn och födelsedatum.
  • Tidigare erfarenheter, t.ex. vad ni gått för kurser innan.
  • Om det är något speciellt vi bör veta.

Övrigt

-Det är först till kvarn.

-Du får ett bekräftelsemejl vid anmälan.

-Pris för alla kurser är 500kr.

-Betalning till klubbens plusgiro: 180497-0  (Se till att du fått bekräftelse på din anmälan att deltaga innan du betalar in).

-Märk betalning med deltagarens namn och hund.

– Kursstarterna är preliminära. 


Öppna träningar

Kategori : Info , Träningar

Vi har öppna träningar onsdagar varje vecka. Det finns alltid en ledare som har ansvaret för att ta emot nya medlemmar och se till så att träningen flyter på. Ledaren har oftast förberett träningen men det går givetvis att träna på det man själv vill lägga fokus på.

Ledaren kan man givetvis fråga om råd i träningen, men personen är inte alltid utbildad instruktör i grenarna utan tanken är att man tränar efter den nivå man är på efter egen förmåga men givetvis att alla försöker hjälpa varandra med tips och råd i träningen.

Är du nyfiken på att komma och titta hur klubben ser ut och träffa våra medlemmar? Varmt välkommen att komma på en öppen träning! Det är toppenbra att innan skriva i Facebookgruppen (”Gävle Hundungdom”) så att vi kan ta emot dig på bästa sätt, (det är även bra att titta där så att träningen inte blivit inställd eller liknande) annars är det bara att dyka upp och säga Hej!


Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.