Nyheter

Arbetsdag 26/5

Kategori : Info , Nyheter

Nu är våren äntligen här; hindren är utflyttade och inomhuslokalen får vila till i höst! Vi på klubben vill givetvis att planen och stugan ska vara så fina som möjligt och bjuder därför in er till en arbetsdag vid Klubbstugan. Förutom att delta i arbetet med att sköta om planen och stugan är det även ett bra tillfälle för nya som gamla medlemmar att träffas för en trevlig dag tillsammans.

  • Det kommer bjudas på fika till alla som kommer och vi håller tummarna för en solig, fin dag!
  • Datum: söndag 26 maj
  • Tid: 11.00
  • Plats: Klubbstugan vid Skogmur

Ingen anmälan krävs; det är bara att dyka upp!

 


Ta en titt i kalendern!

Kategori : Info , Nyheter

Glöm inte att då och då kika in i vår kalender här på hemsidan. I den står det både när det är öppna träningar och du är varmt välkommen att åka och träna, samt när lokalen är bokad för annat (tillexempel externa verksamheter eller kurser) som gör att det inte går att träna i lokalen just den tiden.

Kalendern kan ni också slå en titt i då och då för att se vad för andra spännande aktiviteter som händer på Gävle Hundungdom! Dock är det bra att ta för vana att använda Facebook som källa i slutändan, då kalendern inte alltid är helt uppdaterad med om något ställs in eller byter datum.

Kalendern hittar ni här.


Aktuella aktiviteter

Hitta aktivitetet

Allmänna deltagarkrav för Gävle Hundungdoms kurser och aktiviteter

Hunden ska vara vaccinerad enligt Svenska ”Kennelklubbens regler.

Hundens förare ska vara medlem i Gävle Hundungdom eller bli det senast innan första träningstillfället (för att bli medlem går du in på Sveriges Hundungdoms hemsida www.shu.se,medlemskapet kostar 300 kr/år).

Medlemskort/kvitto på betalning ska uppvisas första kurstillfället. Enligt samarbetsavtal mellan Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben kan förare över 25 år gå kurs på sitt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.